Ipsos Puls Online klub | Online Istraživanje
Добредојдовте во ИПСОС on line!
На оваа страна можете да се пријавите на Вашиот кориснички профил.
Исто така, овде можете да ги проверите Вашите поени кои сте ги освоиле, да ги ажурирате Вашите податоци доколку дошло до некаква промена, или да ги видите анкетите кои се во тек.

Email адреса:
Лозинка:
Запамти ја лозинката

Copyright (c) 2010 Ipsos Puls